Financiering

Wanneer u geld nodig heeft

Voor een noodzakelijke of gewenste aankoop kunt u een lening afsluiten. U kunt daarbij kiezen uit verschillende opties. De meest voorkomende zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Hieronder leggen we uit wat deze verschillende leenvormen inhouden.

Persoonlijke lening

Wat is een Persoonlijke Lening?

De Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige uitgave, zoals een verbouwing van uw keuken. U maakt vooraf heldere afspraken met ons over de hoogte van het kredietbedrag, de rente en de looptijd van de lening. De rente staat vast. Bij een daling of een stijging van de rente blijft u hetzelfde bedrag betalen. U betaalt het geleende bedrag terug in vaste maandbedragen. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening volledig terugbetaald. 

Voor het aflossen van uw lening betaalt u geen kosten

Iedere maand lost u een deel van de lening af. U mag ook het hele bedrag ineens aflossen. Er worden daarvoor geen kosten in rekening gebracht.

Waar moet u op letten bij het afsluiten van een Persoonlijke Lening?

  • De rente en het maandbedrag staan vast.
  • U betaalt elke maand een vast bedrag. Ook als de rente daalt of stijgt.
  • U kunt bedragen niet opnieuw opnemen.
Doorlopend krediet

Wat is een Doorlopend Krediet?

Het Doorlopend Krediet heeft een variabele rente. Tijdens de looptijd kan de rente dalen en stijgen. Als de rente stijgt dan wordt uw theoretische looptijd langer. De hoogte van uw opnamen en het aantal opnamen hebben ook invloed op uw looptijd. U kunt bedragen opnemen tot het afgesproken kredietbedrag. Deze bedragen lost u in maandelijkse termijnen ook weer af.


Voor het aflossen van uw lening betaalt u geen kosten

Iedere maand lost u een deel van de lening af. Wilt u meer aflossen dan het afgesproken maandbedrag? Of wilt u het hele bedrag ineens aflossen? Dan kan dat kosteloos.
Waar moet u op letten bij het afsluiten van een Doorlopend Krediet?

  • Uw rente is variabel.
  • Uw maandbedrag bestaat uit rente en aflossing. Als de rente stijgt, lost u minder af en wordt de looptijd van uw krediet langer.
  •  Uw maandbedrag kan stijgen als er door een rentestijging onvoldoende aflossing plaatsvindt.

Als u het krediet niet gebruikt, dan betaalt u ook geen rente

U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. En heeft u tijdelijk wat extra geld nodig? Dan kunt u een opname doen.

Mijn polissen

Log in om uw polissen in te zien.

Schade melden

Meld direct uw schade aan ons! Vul het  formulier in en wij regelen uw schade.

Downloads

Formulieren  en documenten overzichtelijk bij elkaar als download op onze site.

Bel me terug!

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.