Klein Advies Groep bv

Diensten

Ons ervaren team van experts staat klaar om u deskundig advies te bieden, afgestemd op uw unieke situatie en doelen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte hypotheek, passende financieringsmogelijkheden of een uitgebreide verzekeringsdekking, wij begeleiden u stap voor stap. 

Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek is een grote beslissing met een behoorlijke impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je een goed en onafhankelijk hypotheekadvies krijgt.

Verzekeringen

Klein adviesgroep geeft u inzicht in de verplichte en aanvullende verzekeringen en helpt u bij het afsluiten van de juiste verzekeringen, zodat u niet onder- of over verzekerd bent. 

Fiscaal

Bij Klein Adviesgroep begrijpen we dat uw financiële gezondheid afhangt van meer dan alleen uw inkomsten. Fiscale planning speelt een cruciale rol in het creëren van een solide financiële basis voor de toekomst.

Financieringen

Voor een noodzakelijke of gewenste aankoop kunt u een lening afsluiten. U kunt daarbij kiezen uit verschillende opties. De meest voorkomende zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet.

Notarieel

Een huis kopen, een huwelijk of echtscheiding, bij schenkingen en overlijden alles is speciaal. Sommige zijn zo groot dat ze bij de notaris moeten worden vastgelegd. Ook daarin kunnen wij u adviseren en begeleiden.

Meer informatie of een persoonlijk advies?

Neem contact op via ons contactformulier. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of even langs komen op ons kantoor.