Klein Advies Groep bv

Verzekeringen

Klein adviesgroep geeft u inzicht in de verplichte en aanvullende verzekeringen en helpt u bij het afsluiten van de juiste verzekeringen, zodat u niet onder- of over verzekerd bent. We nemen samen uw situatie door en geven u een goed inzicht in alle verzekeringsopties. In onze advisering zoeken we samen met u naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.
• Uitstekende dekking voor uw aansprakelijkheid
• Géén algemeen eigen risico
• Ruime dekking voor geleende spullen
• Aansprakelijkheid voor vriendendienst tot € 15.000,- meeverzekerd

Schade die u aan een ander toebrengt en waar u voor aansprakelijk bent, moet u vergoeden. Daar hebt u een particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor nodig. U kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade die u zelf aan een ander toebrengt, maar ook voor schade die door uw kinderen of door uw huisdier wordt veroorzaakt. Gaat het om letselschade, dan lopen de kosten snel op. Uw aansprakelijkheid moet dus goed verzekerd zijn.

Als het om auto’s gaat, heeft iedereen zijn eigen smaak. Daarom bieden wij als Klein Adviesgroep een breed assortiment, zodat u de autoverzekering kunt kiezen bij uw smaak en uw auto past.

WA, Beperkt Casco of Cascoverzekering?

Heeft u aan de wettelijk verplicht WA autoverzekering genoeg? Of wilt u de auto zo uitgebreid mogelijk verzekeren? Met de vele dekkingsmogelijkheden stellen wij samen met u eenvoudig uw persoonlijke autoverzekering samen. Auto beschadigd, wij vinden snel en eenvoudig een aangesloten reparateur bij u in de buurt, zodat u geen eigen risico betaald.

Schade aan anderen door u

     WA

Beperkt Casco Casco
Schade aan andere voertuigen V V V
Schade aan bezittingen V V V
Schade aan personen V V V
Schade aan uw auto van buitenaf      
Diefstal X V V
Ruitbreuk (altijd eigen risico) X V V
Botsingen met dieren X V V
Brand en explosie X V V
Extreem weer (storm en hagel) X V V
Schade aan uw auto door u zelf      
Aanrijding X X V
Overige schade door uzelf X XV
Gemotoriseerd aan het verkeer deelnemen begint vaak met een bromfiets. Later volgt dan een auto of motor. Daarom kunt u de opgebouwde schadevrije jaren op een bromfietsverzekering meenemen naar een auto- of motorverzekering. Uw schadevrije jaren gaan dus niet verloren en is de auto- of motorverzekering ook voor jonge bestuurders betaalbaar.

De bromfietsverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar, u kunt uw bromfietsverzekering WA of Casco naar wens bijverzekeren met diverse extra dekkingen.
Uw caravan of vouwwagen is uw mobiele woning tijdens uw vakantie. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een goede caravanverzekering beschermt deze vrijheid. In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt door de verzekering. Ook de inboedel van de caravan is ondermeer verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.

Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto. Schade door de caravan aan een andere weggebruiker wordt in dat geval gedekt door de autoverzekering. Eventuele schade aan de caravan wordt gedekt door de caravanverzekering.
• 300% uitkering bij 100% blijvende invaliditeit
• Daguitkering bij ziekenhuisopname voor een of beide ouders
• Dekking voor tandartshulp voor kinderen

Thuis, op weg naar werk of school, tijdens vrije tijd. Er zijn helaas veel voorbeelden te noemen van situaties waarin u met een ongeval te maken kunt krijgen. Schade door een ongeval betekent schade aan uw gezondheid en in het slechtste geval een overlijden. En dat betekent ook nog eens financiële schade. Maar daar kunt u iets aan doen. Een ongevallenverzekering afsluiten!
• Géén algemeen eigen risico
• Standaard verzekerd voor schade door een overstroming (niet-primaire waterkeringen)
• Standaard verzekerd voor stormschade aan tuinmeubelen

Kiezen voor een inboedelverzekering betekent uw inboedel verzekeren voor schades die ontstaan door beschadiging, verlies of diefstal. Zowel bij de inboedelverzekering Optimaal als bij de inboedelverzekering Extra Uitgebreid zijn uw spullen verzekerd tegen brandschade, blikseminslag, inbraak, gewelddadige beroving, neerslag, overstromingen en storm. Bij de inboedelverzekering Optimaal zijn ook schades door andere oorzaken verzekerd, bijvoorbeeld schades die uzelf per ongeluk veroorzaakt. Kortweg: de inboedelverzekering Optimaal dekt nóg meer schades dan de inboedelverzekering Extra Uitgebreid.
• Géén algemeen eigen risico
• Géén bereddingskosten
• Expertise bij schade

U speelt piano en heeft een vleugel in uw woonkamer. U houdt van kunst en heeft een bijzonder schilderij boven het dressoir hangen. Kostbare zaken die al snel buiten de dekking van uw inboedelverzekering vallen.

De kostbaarhedenverzekering biedt dekking aan waardevolle voorwerpen of verzamelingen als die door een oorzaak van buitenaf beschadigd, vermist of verloren raken. Bijna alle schadeoorzaken zijn gedekt. Kostbaarheden die u zoal kunt verzekeren zijn: kunst, antiek, lijfsieraden en instrumenten zoals muziekinstrumenten maar ook foto-, film- en videocamera’s.

Ook dekking buitenshuis

De Kostbaarhedenverzekering sluit u meestal per eigendom af en biedt dekking voor waardevolle spullen over de hele wereld. Ook als u ze buitenshuis meeneemt.
U bent zuinig op uw motor en zoekt hiervoor een goede motorverzekering met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een uitstekende service in geval van schade. In Nederland is een WA-motorverzekering verplicht. Wij adviseren de WA verzekering aan als uw motor ouder is als acht jaar. Is uw motor jonger dan vier jaar, dan adviseren wij u een WA-casco motorverzekering af te sluiten. In de overige gevallen is een WA met beperkte cascodekking toereikend.

Naast de drie verschillende dekkingsvarianten zijn er tevens meerdere aanvullende dekkingen mogelijk. Dit betreft onder andere:

  • Pechhulpdekking
  • Ongevallen opzittende
  • Schadeverzekering opzittenden
  • Rechtsbijstandsverzekering verkeer
  • Verhaalsrechtsbijstand
  • Nieuwwaarderegeling
  • Aanschafwaarde regeling
  • Dekking voor helm, kleding en schoenen
• Onbezorgd genieten op het water
• Aanvullend een volgbootverzekering
• Pleziervaartuigverzekering met dekking voor trailer en volgboot

Uw vaarplezier met uw boot beschermt u het beste met een goede pleziervaartuigenverzekering. Schade aan de boot, diefstal van bagage of inventaris, uw aansprakelijkheid als schipper, een ongeval. Het zijn zaken die dat plezier goed kunnen verpesten. En u vaak veel geld kosten. Uw boot moet dus goed verzekerd zijn.
• Géén eigen risico
• Rechtsbijstandverzekering zonder verplichte combinaties
• Gratis advies over verzekerde modules
• Aparte rechtsbijstand voor verkeer & vakantie

In uw recht staan wil nog niet zeggen dat u uw recht ook altijd krijgt. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is rechtshulp al lang geen luxe meer. In allerlei situaties kunt u in een conflict met anderen terecht komen. Omdat u werkt, bezit hebt, aan het verkeer deelneemt, een huis hebt of huurt of omdat u burger ten opzichte van een overheid bent! Daarom is het belangrijk een goede rechtsbijstandverzekering te hebben.

TV-programma’s staan bol van dat soort conflicten. Een advocaat inschakelen is een dure aangelegenheid. Dan is een rechtsbijstandverzekering het betaalbare alternatief. En dat doet u bij ons met een rechtsbijstandverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.
De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.
• Géén algemeen eigen risico
• Standaard verzekerd voor schade door een overstroming (niet-primaire waterkeringen)
• Duurzame onderdelen zoals zonnepanelen en laadpalen standaard meeverzekerd
• Kies voor vijf jaar onbeperkt garantie tegen onderverzekering

Het huis waarvan u een thuis heeft gemaakt wilt u goed verzekeren tegen onder andere brand, storm of lekkage. Maar ook tegen schade aan uw zonnepanelen of de schuur in uw tuin. Dat kan met een complete Woonhuisverzekering.

Meer informatie of een persoonlijk advies?

Neem contact op via ons contactformulier. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of even langs komen op ons kantoor.